2010. január 22., péntek

Díjak

Két díjat is kaptam. Az egyiket: Sylvi-től kaptam ezt a díjat, köszönöm Neki még egyszer, nagyon aranyos hogy rám gondolt. (:-)

Akiknek én tovább adom: Ibolya , Norita , Ildikó Szabályok/Uputstva: The Sunshine Award is awarded to bloggers whose positivity & creativity inspires others in the blogworld. The rules for accepting these award:- Put the logo on your blog or within your post. - Pass the award onto 12 bloggers. - Link the nominees within your post. - Let the nominees know they have received this award by commenting on their blog. - Share the love and link to the person from whom you received this award.

Ezzel a díjat pedig : Gabessz és Márticska lepett meg. Köszönöm Nekik még egyszer, nagyon kedvesek. (:-))) Akkor a 7 dolog magamról:

1. A karmában hiszek. Abban hogy minden karmikusan determinált és nincsenek véletlenek.

2. Imádom Indiát, meghatározó volt az életembe az hogy kint élhettem. Bővebben itt olvashattok: http://indiavarazsa.blogspot.com/

3. Igazi Kos vagyok, ezért néha fejjel megyek a falnak! (:-) 4. Döntésekben a megérzéseimre hallgatok. 5. A gyermeknevelésben legfontosabbnak tartom a példamutatást. 6. Imádok mindent ami művészet. Sokat olvasok, a zene pedig ugyanolyan éltető elemem mint a víz vagy a levegő. 7. Nyított vagyok a világra, minden érdekel, könnyen teremtek kapcsolatot. Szeretem a természetet, sokat kirándulunk. Imádok utazni, más kultúrákat megismerni.... ...és még folytathatnám, mert rengeteg dolgot nem mondtam el.(:-))) Akiknek tovább adom: Kataanya , Teca

6 megjegyzés:

kataanya írta...

Köszönöm nagyon kedves vagy, hogy rám gondoltál. Ezt a díjat én már megkaptam, január elején. Megtalálod a bejegyzéseim között. Ha nem baj így nem teszem ki. Még egyszer köszönöm!

Teca írta...

Hűűűűűűűűű,köszönöm szépen!
Igyekszem mihamarabb írni magamról!

Norita írta...

Nagyon szépen köszönöm a díjat!

Ibolya írta...

köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Igyekszem továbbadni minél előbb (bár, mint mérleg eléggé halogatós vagyok)))jó volt olvasni rólad! pussz!

Gabessz írta...

Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a 7 dolgot. Szerintem jó ez a kis játék, mert kicsivel többet tudhatunk meg egymásról!

Hermann Ildikó írta...

Köszönöm szépen a díjat, nagyon kedves vagy, hogy rám is gondoltál! Puszi