2011. szeptember 21., szerda

Native American Necklace Contest - Winners

Tartozom ezzel a bejegyzéssel mindenkinek aki szurkolt nekem. Köszönöm még egyszer. Az ékszerem ez alkalommal sem nyert ugyan de ezzel együtt jó tapasztalat volt. Erre a versenyre összesen 29-en indultunk. Elég kemény volt a mezőny a zsűri szerint is.  Na de nem adom fel....
Itt láthatjátok a győzteseket és az összes versenyre beérkezett pályaművet:
http://perlesdentelles.canalblog.com/
Merci beaucoup!!! Thank you so much!!!

7 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Gyönyörű alkotások ,és a tiéd is valami fantasztikus!

RaMary írta...

Elképesztően szép pályamunkákat láttam, nem tudtam volna választani a zsűri helyében. Nekem a Te nyakéked nagyon-nagyon tetszik, mert gyönyörű, finom munka és nagyon egyedi!! Nálam díjat kapott volna!

Évi írta...

Nálam is díjat kapott volna!Fantasztikus a Tiéd!!

Alma írta...

Lenyűgözően szép munkák. Sok féle jelzővel lehetne még illetni őket.. de nálam a hordhatóság is mindig az esők közt szerepel.
Csodaszép finom darab a Te munkád és nagyon is viselhető darab a hétköznapokban is!

Mia írta...

Csak ámultam és bámultam a pályamunkák láttán! A Tiéd már akkor is nagyon nagyon tetszett, mikor először felraktad! Többen szerintem "túlspilázták" a dolgot, ezért is tetszik a Tiéd, mert olyan "finom"! Ezzel együtt én sem tudtam választani...

Káli Gopika írta...

Nagyon köszönöm Nektek, hogy támogattok és biztattok (:-)))!!!

Vervian írta...

Nagyon erős mezőny volt, tényleg. Nem tudom, mi alapján tudtak dönteni, szerintem csak találomra ráböktek háromra. Mind szép volt a maga nemében. Te is lehettél volna első, mert csodaszép lett a pályamunkád! :-)